Kirjoita meille

Kirjoita meille - Kirjoita meille

Tervetuloa juhahaanpera.com-blogin Kirjoita meille -sivulle! Tämän sivun tarkoitus on inspiroida sinua kirjoittamaan vuorostasi meille jostakin blogimme kolmesta pääteemasta: valokuvauksesta, urheilusta tai matkustamisesta – halutessasi voit toki kirjoittaa meille vaikka kaikista kolmesta teemasta! Jos sinulla on mielenkiintoista kerrottavaa jostakin blogimme teemoista, kirjoitathan siis rohkeasti siitä meille! Sana on nyt vapaa ja saat tilaisuutesi omien postaustesi julkaisemiseen! Tämä on oivallinen tilaisuus, jos esimerkiksi mietit oman blogin aloittamista, mutta et ole vielä riittävän rohkea astumaan estradille. Voit nyt kokeilla taitojasi  juhahaanpera.com-blogissa riskittömästi ja matalalla kynnyksellä!

Vinkkejä kirjoittajille

Kuten jo edellä totesimme, on juhahaanpera.com-blogissa sana vapaa. Toivomme kuitenkin, että lähettämäsi postaus pohjautuu omakohtaisiin kokemuksiin tai tieteelliseen tietoon ja ettei kirjoittamaasi artikkelia ole julkaistu aiemmin missään muualla. Toivomme myös, että pyrit kirjoittamaan mahdollisimman selkeää ja kieliopillisesti oikeaa tekstiä kuitenkin siten, että säilytät oman äänesi ja tyylisi läpi koko tekstin! Muiden kirjoittamista postauksista ja muista teksteistä voi toki hakea inspiraatiota, mutta toisten tekstien kopioiminen millään tasolla ei ole hyväksyttävää!

Kun kirjoitat aiheesta, joka on erityisen lähellä sydäntäsi, ja josta tiedät erityisen paljon, välittyy innostuksesi helposti myös ruudun toiselle puolelle. Pyri siis valitsemaan postaukseesi aihe, jota kohtaan tunnet intohimoa! Ehkäpä tämä aihe liittyy vedenalaisten maailmojen kuvaamiseen, josta olet jo ehtinyt kartuttaa runsaasti kokemusta ja johon haluaisit antaa vinkkejä myös muille kuvaajille. Tai ehkäpä olet matkustanut maailman kaikilla mantereilla ja haluaisit päästä jakamaan uniikkeja matkakokemuksiasi innokkaille blogimme lukijoille! Jäämme odottamaan postauksiasi!